ESS Seglarläger 2020

UPPDATERING


Hej alla föräldrar! 🙂

Vi har lite annorlunda förutsättningar inför årets läger. Därför kommer vi behöva ta vissa åtgärder för att möta Svenska Seglarförbundets och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring ungdomsidrott. Tyvärr innebär det att årets läger inte kommer att se ut som tidigare år. Årets seglarläger kommer därför att vara ett dagläger och man kommer även behöva ta med sig egen mat. Eftersom seglarlägret kommer hållas som dagläger kommer vi ha större fokus på segling och dessvärre uteblir några av andra våra aktiviteter som talangjakten och discot.

Tiderna för hämtning /lämning är preliminärt satta till 08:30 – 17:30. Om ni har funderingar kring dessa tider eller förslag på alternativa tider kan ni kontakta oss så kan vi se om det finns möjlighet till anpassning.

Då lägret ser annorlunda ut gör även priset det. Vi har i år sänkt avgiften för lägret till 1500 kr exklusive medlemsavgiften på 300 kr. Har ni redan betalat så behöver ni skicka personnumret på deltagare och kontonumret till vilket vi ska återbetala till mejladressen ungdomssektionen@enkopingssegelsallskap.se så återbetalar vi skillnaden.

Segla lugnt!
/ Lägeransvariga


Nu har det blivit dags att anmäla sig till årets händelse: ESS Seglarläger 2020.

Under seglarlägret får du som nybörjare lära dig grunderna i segling och ni som har seglat tidigare får utveckla era kunskaper och färdigheter. Under seglarlägerveckan kommer vi bland annat att:

  • Segla!
  • Ha den bästa veckan på hela sommarlovet!!!
  • Umgås med ett gäng härliga ledare
  • Ha otroligt roligt och träffa nya kompisar!

Lägret startar med upprop onsdagen den 10 juni kl. 8:30 och avslutas onsdagen den 17 juni kl. 17:30.
Tiderna för hämtning /lämning är preliminärt satta till 08:30 – 17:30. Om ni har funderingar kring dessa tider eller förslag på alternativa tider kan ni kontakta oss så kan vi se om det finns möjlighet till anpassning.

Det här krävs av dig som vill delta:

  • Simma 200 meter.
  • Vara borta från mamma och pappa i en vecka
  • Vara utan din smartphone och/eller surfplatta
  • Att du är mellan 7 och 15 år gammal

Nytt för i år: Jolleskoj! Vi har lagt till en ny grupp under nybörjare för våra minsta deltagare, nämligen jolleskoj. För dig som vill lära dig grunderna i segling men också ha mycket plask & skoj samtidigt.

I lägeravgiften ingår seglingsutbildning för nybörjaren och den seglingsvane. Vi använder oss av ett antal olika sorters båtar men i huvudsak optimistjolle och 2-krona. Äger du en egen Optimistjolle så är det självklart välkommet att ta med den till lägret.

Seglingsutbildningen följer Svenska seglarförbundets kursplaner för Seglarskola.

Vi har utbildade ledare med på alla aktiviteter.
På grund av risken att bli fästing biten rekommenderar vi att ni vaccinerar er mot TBE.

Gällande anmälan så är det först till kvarn som gäller, så vänta inte för länge. Lägeravgiften är 1500 kronor och betalas in senast 31/5. För de som inte är medlemmar i ESS-ungdom tillkommer en medlemsavgift på 300 kronor som betalas i samband med lägeravgiften.

Så här anmäler man sig:
1.     Tryck på länken nedan.
2.     Fyll i anmälningsformuläret. 
3.     Betala lägeravgiften till BankGiro 5352-8543. Märk betalningen med deltagarens personnummer. 

Klicka här för att anmäla er.

Om ni fått en kopia av era svar på enkäten till den e-postadress ni angivit så betyder det att vi har fått in er anmälan och att ert barn anmäld till årets Seglarläger.
Vi kommer att skicka ut information till alla anmälda när vi kommit närmare startdatumet på seglarlägret.

Vid frågor angående anmälan och betalning kontakta:
Daniel Andersson, 076-701 6058
Eller skicka ett mejl till: enkopingsss@gmail.com

Med vänlig hälsning

ESS ungdomssektion

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.