Ungdomssektionens kalendarium 2021

Nu har vi i ungdomssektionen börjat planera alla våra härliga aktiviteter vi kommer hålla året 2021. För att underlätta för er tänker vi lägga upp alla datum som gäller för våra läger/ träningar redan nu så att ni kan skriva upp i era kalendrar när allting kommer att ske.

Startskottet: 24 april – 25 april

Under helglägret Startskottet får du lära dig allt om båtliv och trim. Vi bjuder dessutom på säsongens första seglingsutflykt och chansen att segla i helt nyvaxade båtar. Ladda upp för seglingssäsongen med oss på klubbholmen och utveckla dina kunskaper och färdigheter inom segling.

(Anmälan är stängd)

Tisdagsseglingar: Start 4 maj

Tisdagsseglingar (f.d. måndagsseglingar) är regelbundna seglingar kvällsseglingar på både våren och hösten. Under 12 tisdagar, 6 på våren och 6 på hösten samlas vi ute på Klubbholmen för att träna på segling med våra optimistjollar och 2-kronor. För dig som aldrig suttit i en båt förut, som har seglat tidigare eller som varit med på tidigare läger. Utbildningen utgår ifrån Svenska seglarförbundets kursplaner.

(Anmälan kan du hitta här)

Seglarläger: 12 juni – 19 juni

Under seglarlägret får du som nybörjare lära dig grunderna i segling och ni som har seglat tidigare får utveckla era kunskaper och färdigheter. Seglarlägret är vårat största läger och består utav en hel vecka med massor av segling, skoj, bad och nya kompisar.

(Anmälan är stängd)

Höstklut: 8 oktober – 10 oktober

Vårt avslutningsläger där vi över en helg passar på att ta ut båtarna en sista gång innan vi förvarar de inför vintern. Helgen är fylld med segling, kusliga historier samt många skratt tillsammans med oss ledare inom ESS.

(Anmälan kan du hitta här)

 

Hoppas vi ses ute på Klubbholmen

Med vänlig seglarhälsning
Ledarna 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.