Åsikter om toaletter och sol/badare mm

Hej

Under dom senaste veckorna har vädret varit varmt och med det har det vistas många sol/badare ute på klubbholmen och det har lett till en debatt kring våra faciliteter och hur detta sol/badare uppför sig så jag ska nu försöka sammanställa allt som sagts och åsikterna kring detta.

Först debatten om toaletterna i sjöstugan på klubbholmen som är låsta och det är någon eller några som låser dörrarna frekvent och vi har inte sagt eller skrivit någonstans att dessa dörrar skall låsas utan dom ska vara öppna då vi har en gästhamn där våra gästande båtar ska ha tillgång till duschar och toaletter men vi ska se om vi kan lösa detta på något smidigt sätt.

Det andra handlar om sol/badgäster som har ställt till det en del för både ungdomarna som vill segla och andra båtägare på klubbholmen. Dettas gäster skräpar ned, simmat  runt i båthamnen och riskerar att bli påkörda, vissa av dom har till och med haft en dålig attityd när man bett dom flytta på sig för att behöver komma fram vilket resulterat i en debatt om att vi ska stänga hela klubbholmen för allmänheten vilket är en drastisk åtgärd.

Den tredje handlar om att vi inte tar ut en hamnavgifter för gästande båtar utan gästerna få lämna bidrag till sjöräddningen istället. Flera tycker att det inte är bra då dom gästande båtarna använder våra faciliteter och där med skall betala och att vi bör ta vara på dom pengar det genererar. I det fallet har jag haft en diskussion med några medlemmar om vad man skulle kunna göra och det har kommit fram en del riktigt bra förslag kring kiosken och gästhamnen. Jag kommer presentera ett förslag senare kring detta ämne.

Jag kommer ta med allt detta till kommittén och styrelsen för att försöka lösa detta på ett så bra och smidigt sätt som möjligt.

Har ni frågor kring detta så är ni välkomna att ringa eller skriva till mej.

Med vänliga hälsningar Andreas Hugosson

070-2740785

andreas.hugosson@hotmail.se

Print Friendly, PDF & Email
Bookmark the permalink.

Comments are closed.