Välkomna på ESS-ungdoms Höstklut 2023

Ännu en gång börjar dagarna bli kortare, vindarna kallare och seglingssäsongen närma sig sitt slut. Vilket bara kan bara betyda en sak: det är dags för ESS Höstklut! I år äger lägret rum mellan den 6 och den 8 oktober.

Eftersom vi av brandsäkerhets skäl inte får övernatta fler än elva personer i klubbhuset är det tält som gäller för deltagarna i år också. Men det är ju ingenting som stoppar en riktig viking från att hänga med på en helg med segling, kusliga historier och många skratt tillsammans med oss ledare.  De flesta av er klarade även en 3°C natt på seglarlägret.

Under den här helgen kommer vi även att se på läskig film och gå på spökvandring, därför har vi en åldersgräns på 10 år. Det här är inget läger för den som är mörkrädd! Vi rekommenderar också att du har deltagit vid någon av våra aktiviteter tidigare, men det är inget krav.  

Fredagen den 6 oktober är ni välkomna att börja sätta upp era tält på Klubbholmen. Klockan 18.00 ska tältet vara uppe för då kör vi igång Klutet. Vi räknar med att vara klara klockan 12.00 på söndagen den 8 oktober. 

Vid anmälan är det först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla er. Avgiften är 975 kr och ska betalas in via BankGiro 5352-8543. För de som inte är medlemmar i ESS-ungdom tillkommer medlemsavgiften på 300kr.  

Så här anmäler man sig: 

  1. Tryck på länken nedan: 
  2. Fyll i anmälningsformuläret.
  3. Betala Höstklutsavgiften på 975 kr till BankGiro 5352-8543. Viktigt att ni märker betalningen med deltagarens personnummer. 

Klicka här för anmälan. 

Efter att ni fyllt i formuläret ska ni få ett mejl som bekräftar att vi mottagit anmälan. Om lägret blir fullt kommer vi att stänga ner formuläret och sluta ta emot nya anmälningar. 

Vid frågor angående anmälan, betalning eller generellt om Höstklutet skicka ett mejl till enkopingsss@gmail.com så återkommer vi så fort vi kan. 

Kusliga hälsningar, 

Ledarna 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.