Tisdagsseglingar

Hej!

Vill du lära dig segla? Eller kan du redan segla och vill utvecklas som seglare?

Då är det dags att anmäla dig till den här säsongens tisdagsseglingar.
Vi anpassar nivån på undervisningen efter dig som seglare. Alla är välkomna, du som aldrig suttit i en båt tidigare och du som redan är en härdad sjöbuse.

När du kommer ut till oss på vår fina klubbholme kommer du inte bara få lära dig att segla rent praktiskt i en båt på vattnet. Segling kräver även viss teori, allmänt sjövett, båtvård och att gemensamt ta ansvar för utrustningen. Vi hjälps åt att rigga (sätta ihop) båtarna, bära upp och ner dem ur vattnet, öva på att kappsegla och lyssna på varandra och dessutom leker ibland och har kul en hel del.

Det här sysslar vi med under 6 tisdagar, 6 på våren och 6 på hösten, med start måndagen den 2 maj till och med den sista seglingen den 6 juni. De här sex tillfällena blir en uppvärmning inför vårt seglarläger som drar igång sen den 10 juni (se separat inbjudan). Efter sommarlovet börjar vi igen den 22 augusti och seglar fram till den 19 september. Vi samlas 17.45 och är efter att ha haft fikastund och plockat upp båtarna klara vid klockan 20.15.

Krav: Barnet ska kunna simma 200 meter.
Kostnad: 650kr – inbetalningskort får man av en ledare ute på klubbis.
Anmälning sker via detta formulär: <Anmälan>
Utbildningen utgår från Svenska Seglarförbundets kursplan.
Hoppas vi ses, och glöm inte flytvästen!

Med vänlig hälsning
Ungdomsledarna

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.