Tisdagsseglingar

Tisdagsseglingar (f.d. måndagsseglingar) är regelbundna seglingar på både våren och hösten anordnade av Enköpings Segelsällskap – ungdom. Seglande båtar är optimistjollar och 2-kronor.

Nu efter en skön sommar börjar tisdagsseglingarna igen den 16/8 med den första av höstens sex tisdagsseglingar. Vi samlas på klubbis klockan 17.30 och avslutar med att dela på några bananer och äpplen klockan 19.45. Den sista tisdagsseglingen blir den 20/9.

På våra tisdagsträningar är alla som vill segla välkomna. Det spelar ingen roll om du är en van seglare som vinner varenda race du är med i eller om du aldrig seglat tidigare. Vi anpassar nivån efter våra deltagare. De krav vi ställer på deltagarna är att de ska kunna simma 200 meter och vara mellan sju och femton år.

Att vara med under både vårens och höstens tisdagsträningar kostar 600 kr plus medlemsavgiften på 300 kr. Pengarna betalas in till vårt BankGiro 5352-8543 och markeras med deltagarens personnummer. Höstterminen börjar den 16/8.

Flytväst är så klart ett måste, har man ingen så brukar det finnas någon att låna där ute. Det är också bra att ha bekväma kläder när man seglar så att det går lätt att röra sig i båten. Vattnet brukar av någon anledning vara blött och lyckas på något sätt alltid ta sig in i båtarna så regnkläder eller åtminstone regnbyxor är oftast att rekommendera även om det inte regnar. Vi seglare gillar ju vind och så här på höstkanten kan den vara lite svalt på kvällen så tänk även på att ha kläder efter temperaturen. Det är heller inte helt fel att ha en liten väska med ett ombyte stående inne på land ifall man skulle råka ut för en spontan klädsimstur 😉 

Anmälning sker via nedan formulär:

Klicka här för att komma till anmälan.

Hoppas vi ses, och glöm inte flytvästen!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.