Tisdagsseglingar 2024

Hej!

Vill du lära dig segla? Eller kan du redan segla och vill utvecklas som seglare?

Då är det dags att anmäla dig till den här säsongens tisdagsseglingar.
Vi anpassar nivån på undervisningen efter dig som seglare. Alla är välkomna, du som aldrig suttit i en båt tidigare och du som redan är en härdad sjöbuse.

När du kommer ut till oss på vår fina klubbholme kommer du inte bara få lära dig att segla rent praktiskt i en båt på vattnet. Segling kräver även viss teori, allmänt sjövett, båtvård och att gemensamt ta ansvar för utrustningen. Vi hjälps åt att rigga (sätta ihop) båtarna, bära upp och ner dem ur vattnet, öva på att kappsegla och lyssna på varandra och dessutom leker ibland och har kul en hel del.

Det här sysslar vi med under 6 tisdagar, 6 på våren och 6 på hösten, med start måndagen 7 maj till och med den sista seglingen 11 juni. De här sex tillfällena blir en uppvärmning inför vårt seglarläger som drar igång sen 13 juni (se separat inbjudan). Efter sommarlovet börjar drar tisdagsseglingarna igång igen 27 augusti fram till 1 oktober.

Varje pass börjar med samling klockan 17.45 ute på Klubbholmen vid roddarnas och avslutas klockan 20:15 efter fikastund och upplock av båtarna.

Krav:
Barnet ska kunna simma 200 meter.
Kostnad: 650kr – inbetalningskort får man av en ledare ute på klubbis.
Anmälning sker via detta formulär: <Anmälan>
Utbildningen utgår från Svenska Seglarförbundets kursplan.

Hoppas vi ses, och glöm inte flytvästen!

Med vänlig hälsning
Ungdomsledarna

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.