Dagläger 2022

Efter den storartade succén med seglarlägret i år känner vi att det är lika bra att passa på och ha ett läger till den här sommaren. Den här gången blir det ett dagläger på Klubbholmen mellan torsdagen den 4/8 och söndagen den 7/8.

Vi startar verksamheten klockan 9.00 på mornarna och slutar klockan 16.00. Deltagarna äter medhavd lunch och vi bjuder på fika. Middag och sömn tar man alltså hand om hemma den här gången.

I övrigt ser verksamheten ut precis som den gjorde under sommarens tidigare läger. Vi seglar massor, har kul massor och äter massor av glass och godis. För att kunna delta på lägret måste man kunna simma 200m och ha fyllt åtminstone 7 år.

Avgiften för de här fyra dagarna av absolut garanterat kul är 1600 kr för våra medlemmar. De som gick på seglarlägret i år har förtur till platserna. Det finns ett begränsat antal platser och de är väsentligt mycket färre än det antalet platser vi hade på det stora lägret så missa inte chansen att vara med utan boka din plats redan nu. Medlemsavgift på 300 kr tillkommer för dig som inte är medlem sen tidigare.

Så här anmäler man sig:

1. Tryck på länken nedan.
2. Fyll i anmälningsformuläret.
3. Betalningen görs till BankGiro 5352-8543. Märk betalningen med deltagarens personnummer.

Anmälningsformulär

Vid frågor angående anmälan och betalning skicka ett mejl till enkopingsss@gmail.com

Yes, nu kör vi igen, det blir kul!

Mvh
Ledarna

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.