Höstklut

Höstklut 2020

Ännu en gång börjar dagarna bli kortare, vindarna blir kallare och seglingssäsongen närmare sig sitt slut. Detta kan bara betyda en sak, det är dags för ESS Höstklut! Men i år så kommer ni deltagare att behöva sova i tält på grund av pågående pandemi. Men detta ska inte stoppa oss för en helg med segling, kusliga historier samt många skratt tillsammans med oss ledare inom ESS.

Under den här helgen kommer vi att se på läskig film samt gå på spökvandring, därför har vi en åldersgräns på att du som deltar måste ha fyllt 10 år. Vi rekommenderar också att du deltagit vid något av ESS aktiviteter tidigare, men detta är inget krav.

Lördag den 10:e oktober kl 09:00 kan man börja packa upp på sitt tält på Klubbholmen. För att sedan köra igång Höstklutet kl 10:00 och då ska tältet vara uppe. Klutet avslutas kl 12:00 på söndagen den 11:e oktober.

Packlista:

 • Vi kommer hålla oss utomhus, så ta med oömma, varma, bekväma kläder
 • Gummistövlar rekommenderas
 • Tält att sova i
 • Flytväst givetvis
 • Mössa och vantar
  • Sovsäck, liggunderlag (eller liknande)
  • Godis
  • Hygienartiklar
  • Eventuella ledarmutor, (godis fungerar också)

Vid anmälan är det först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser, så vänta inte för länge med er anmälan. Att delta på klutet kostar 400kr och ska betalas in via BankGiro (se nedan). Vi ser helst att betalningen är inne senast 5/10.

För de som inte är medlemmar i ESS-ungdom tillkommer medlemsavgiften som är på 300kr, den betalas in i samband med lägeravgiften.

Såhär anmäler man sig:

 1. Tryck på länken nedan:
 2. Fyll i anmälningsformuläret.
 3. Betala Höstklutsavgiften på 400kr till BankGiro 5352-8543. Märk betalningen med deltagarens personnummer.

Klicka här för anmälningsformulär.

Efter att man fyllt i formuläret och klickat på Skicka, så kommer man få en kopia på formuläret med era svar skickad till den mejladress ni angivit. Får ni den kopian så betyder det att vi fått in er anmälan. Om lägret blir fullt kommer vi att stänga ner formuläret och sluta ta emot nya anmälningar.

Vid frågor angående anmälan, betalning eller generellt om Höstklutet skicka ett mejl till enkopingsss@gmail.com och vi återkommer så fort vi har ett svar.

Kusliga hälsningar,
Ledarna

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.