Enköpings Segelsällskap
Enköpings Segelsällskap
Sveriges närmaste båtklubb
YouTube Facebook Twitter Instagram
  Menu
Skip to content
  • Hem
  • ESS Medlemssidor
  • Öppen info om ESS
    • ESS Syfte och Historia
    • ESS Stadgar
    • Medlemskap i ESS
    • Båtplatser
    • ESS Drogpolicy
    • Miljö
      • ESS Miljöplan
      • ESS – På väg mot en giftfri båtklubb
    • ESS Säker Hamn – i samarbete med If
  • Tävlingar
  • LÄGER
    • LÄGER
    • Vuxen- och familje utbildning
    • Startskott 2025
    • Tisdagsseglingar 2025
    • Seglarläger 2025
    • Dagläger 2025
  • Klubbholmen
  • Kontakta ESS
« ESS Ungdomssektionen Dagläger 2023
Kör försiktigt i Enköpingsån »

ESS-båten Wet-X med skepparen Christian Lind och besättning är favorit till vinst i Gotland Runt 2023

By Claes Björklund | 27 juni, 2023 - 20:47 |28 juni, 2023 Öppen information, Tävling

https://ksss.se/nyheter/nyheter/2023/mindre-an-en-vecka-kvar-till-start/

Print Friendly, PDF & Email
Bookmark the permalink.
« ESS Ungdomssektionen Dagläger 2023
Kör försiktigt i Enköpingsån »

Comments are closed.

  • Sök på ESS webbplats

  • Senaste inläggen

    • Blästring båtbotten hösten 2025
    • Dagläger 2025 – Succén fortsätter
    • Vuxen- och familjeseglarskola
    • 6-timmars 14 juni 2025
    • Tisdagsseglingar 2025
  • Kategorisökning Inlägg

  • Arkiv

  • ESS Säker Hamn

    Klicka här eller på bilden

  • Länkar

    • BAS (inloggningssidan)
    • Svenska Båtunionen
    • Mälarens Båtförbund (MBF)
    • Svenska Seglarförbundet
    • Svenska Sjöräddningssällskapet
    • Hamnkartan
    • Båtliv
    • På Kryss
    • Sjöklar
    • Mälarstadens Båtvänner
    • Upptäck båtlivet
    • SMBF, med avlysningar av Veckholms skjutfält
  • Lokalt Väder

    Väder Enköping

Enköpings Segelsällskap - Sveriges närmaste båtklubb
Enköpings Segelsällskap | Powered by Mantra & WordPress.

Enköpings Segelsällskap Cookies Policy

På enkopingssegelsallskap.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer om cookies här Information om cookies Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Close