Inbjudan till ESS höstmöte 2020-11-05 kl 18:30

Trots att Coronan inte vill ge sig planerar vi att köra ESS ordinarie höstmöte torsdag den 5 november kl 18:30. Förutsatt givetvis att det inte dyker upp nya hårdare rekommendationer kring pandemin, utvecklingen ser ju inte så positiv ut just nu.

Lokal som vanligt Korsängsskolans aula som rymmer 50 personer även med ”Corona-avstånd”.

De allmänna Corona-restriktioner som fortfarande gäller gör att vi avstår från fikapaus.

Vi vill också att ni som tänker gå gör en intresseanmälan på aktiviteten höstmöte i vårt bokningssystem före 2020-10-31. Det ger oss en möjlighet att eventuellt komplettera med någon form av digitalt komplement om vi skulle bli fler än 50 deltagare. Vi har kört styrelsemöten delvis via Zoom så det alternativet ligger närmast till hands.

En fråga som inte är helt lätt att fixa på kort tid är hur vi skall administrera ev röstning digitalt. Vi återkommer i den frågan.

Agendan kommer att täcka det formella valet av de funktionärer och kommittéer som det inställda vårmötet skulle slå fast. Dessa har ju som de flesta sett jobbat på förtjänstfullt under året. Fyllnadsval av Intendent skall också genomföras. Dessutom kommer budget och aktivitetsplan för 2021 tas upp inklusive lite framtidsresonemang. Slutligen kommer inkomna motioner att avhandlas.

Välkomna / Sten, ordförande

Print Friendly, PDF & Email
Bookmark the permalink.

Comments are closed.