Ordförande Sommarhälsning

ESS:are nu är sommaren här!!

Tänk att den äntligen skulle komma, efter kanonvärme och kyla i varierande form har vi nu äntligen kommit fram till Midsommar.

Förhoppningsvis kommer huvuddelen av oss att kunna få ett antal veckor ledig under sommaren, några lite längre, andra lite kortare. Vissa av våra medlemmar har väldigt lång ”semester” vilket jag nog kan känna viss avundsjuka till, men å andra sidan har ju de säkert gjort sig förtjänta av den under ett långt arbetsliv.

Alla kommer dock inte ha hel ledig under sommaren utan några kommer vara igång med att iordningställa varvsplatserna nere i hamnen, andra kommer att måla sina båthus. Sista september ska varvet vara uppsnyggat och klart för att möta en kontroll av Tekniska nämnden från Enköpings Kommun. Jag hoppas att alla hjälps åt att hålla vårt varv snyggt och prydligt så vi kan vara kvar där en lång tid framöver.

Nu börjar flera åka på semester i anslutning till Midsommar, tänk på att anmäl till kiosken att ni lämnar er plats och när det är tänkt att ni kommer tillbaka, så att vi kan han gästande båtar på vår Klubbholme.

Jag önskar Er alla en trevlig, varm, skön och ”båtig” sommar med mycket sol och bad.

Väl mött på sjön!

Magnus Johansson / Ordförande

 

Print Friendly, PDF & Email
Bookmark the permalink.

Comments are closed.