Ungdomssektionens kalendarium våren 2020

Nu har vi i ungdomssektionen börjat planera alla våra härliga aktiviteter vi kommer hålla våren 2020. För att underlätta för er tänker vi lägga upp alla datum som gäller för våra läger/ träningar redan nu så att ni kan skriva upp i era kalendrar när allting kommer att ske.

Startskottet:

Med detta läger skjuter vi igång seglingssäsongen 2020. På startskottet bjuder vi ledare in till en helg med båtfix, mysigt häng och det vi gillar mest, segling! För att delta på startskottet måste man ha vara född 08 eller tidigare.

Startskottet är inställt i år pga. covid-19.

Tisdagsseglingar:

Måndagsseglingar blir tisdagsseglingar. Som tidigare år kommer vi ha veckoträningar, men det nya för i år är att vi flyttat dessa ifrån måndagar till tisdagar. Dessa träningar kommer att hållas 6st tisdagar i rad klockan 17:45 – 20:15 och är ett väldigt bra sätt att lära sig segla/ utveckla era kunskaper inför vårt seglarläger. Tisdagsseglingarna är för både nybörjare så som den seglingsvane. Utbildningen utgår ifrån Svenska seglarförbundets kursplaner.

Datum för tisdagsseglingar:
Träning 1: 28/4
Träning 2: 5/5
Träning 3: 12/5
Träning 4: 19/5
Träning 5: 26/5
Träning 6: 2/6

Man anmäler sig genom att fylla i formuläret nedan, men man kommer även kunna anmäla sig på plats i samband med tisdagsträningarna.
<Anmäl dig till Tisdagsseglingarna här>

Seglarlägret:

Det här lägret är vårt största läger och också det läger som brukar vara mest uppskattat. Under en veckas tid kommer vi att sova och bo i tält ute på Klubbholmen, ha många roliga kvällsaktiviteter, umgås med ett gäng härliga ledare, träffa nya kompisar och bäst av allt, Segla! Spelar absolut ingen roll om man aldrig suttit i en segelbåt förut eller vill direkt ut och kappsegla. För att delta på Seglarlägret behöver du vara mellan 7 och 15 år.

Seglarlägret kommer hållas datumen 10/6 – 17/6.
<Anmäl dig till Seglarlägret här>
(obs! platserna till Seglarlägret är först till kvarn som gäller och brukar ta slut snabbt så vänta inte för länge.)

Hoppas vi ses ute på Klubbholmen
/ Med vänlig hälsning Ledarna 🙂

Print Friendly, PDF & Email
Bookmark the permalink.

Comments are closed.