Kallelse till ESS årsmöte 2015

ESS årsmöte genomförs onsdagen den 25 mars 2015 i Korsängsskolans Aula klockan 1830. Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Styrelsens proposition till Årsmötet finns att läsa här Länk

Förslag till dagordning samt verksamhetsberättelser med mera Länk

Valberedningens hela förslag Länk

Valberedningens förslag till Redaktör: Lars-Erik Lundgren

Självpresentation av Lars-Erik: Är nöjd pensionär och har engagerat mig som hemsides-ansvarig i lokala gänget Enabygden inom SPF (pensionärsförbundet). Flyttade till Enköping senhösten 2012 (född här i staden för länge sedan) och nu hunnit renovera mitt hus här på Munksundet. Har flugit (motor- och segelflyg) sedan slutet av 1950-talet men avser nu att sadla om till båtliv – igen.

Båtägare sedan 1965 och var under 70- och 80-talet båtskribent (frilans) i tidningar som Teknik för Alla och Båtnytt. Beräknade och ritade båtar för självbygge och sålde båtritningar plus hjälpte till med byggen (plywood och plast). Skribent-jobbet (teknik-skrivare i fackpress) knuffade undan båtlivet vilket nu ska repareras. Disponerar i dag en liten båt i Stockholm. Drömmer dock om ett antal år med båt här i Enköping och sökte därför kontakt med båtklubben. Som djupt tekniskt intresserad (maskinteknik) jag är – plus praktiskt seende – kan kanske, måhända, möjligen min tänkbara insats för föreningen gälla information eller varvet.

 

Valberedningens förslag till ordföranden i Båtlivssektionen: Robin Holmquist

Självpresentation av Robin: Jag är gift med Ann och vi har två barn Maja (25 år) och Hugo (23 år). Vi bor i en villa i centrala Enköping. Jag arbetar på SVT som upphandlingsledare och Ann arbetar som sjuksköterska i Enköpings Kommun. Fritiden ägnas mycket åt våra hundar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Bookmark the permalink.

Comments are closed.